Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ


Παρέπεμψε το αίτημα στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την υπόδειξη να απαντήσει άμεσα


Στις 3 Δεκεμβρίου επισκέφτηκαν το Υπουργείο Μεταφορών ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα της Κινέττας κ. Μελέτης Λέλης και ο κ. Ηλίας Μουσταΐρας Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων, συνοδευόμενοι από τους κυρίους Σπύρο Στραβοπόδη και Ευάγγελο Δρόλια μέλη της Ομάδος Εργαζομένων – Επιβατών (Ο.Ε.Ε) με σκοπό την κατάθεση της αίτησης μείωσης της τιμής του εισιτηρίου Αθήνα -  Κινέττα και την εξομοίωση της με αυτήν που ισχύει για Αθήνα - Μέγαρα.

 Δεν είδαν τον ίδιο τον κ. Χρυσοχοΐδη, αλλά στενούς συνεργάτες του, ωστόσο ο Υπουργός ενημερώθηκε λεπτομερειακά , ενδιαφέρθηκε και έστειλε στις 11 Δεκεμβρίου έγγραφο προς τον κ Θ.Ζηλιασκόπουλο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. που υπογράφεται από τον κ. Ηλ.Παπαευθυμίου, Ειδικό Σύμβουλο, Αναπληρωτή Διευθυντή του Τομέα Μεταφορών και Δικτύων και καταλήγει ως εξής: « Παρακαλούμε όπως εξετάσετε τα αιτήματα του Δήμου Μεγαρέων και της ομάδας Εργαζομένων – Επιβατών Κινέττας είτε στο πλαίσιο του φορέα σας είτε σε συνεργασία με τον ΟΑΣΔΑ και απαντήσετε απευθείας στους ενδιαφερομένους κοινοποιώντας την σχετική απάντηση στο Γραφείο του Υπουργού προς ενημέρωσή του. Εκτιμούμε ότι την εξέταση των ζητημάτων θα βοηθούσε μία συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους με πρωτοβουλία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την συμμετοχή εμπλεκομένων από συναρμόδιους φορείς.
 Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος παρακολουθεί το θέμα από κοντά και αναμένονται θετικά αποτελέσματα, που θα ικανοποιούν το πάγιο αίτημα των κατοίκων της Κινέττας για εξομοίωση της τιμής του εισιτηρίου του Προαστιακού για τη διαδρομή  Αθήνα – Κινέττα με αυτήν της τιμής Αθήνα – Μέγαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου