Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ:"ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΏΝ ΤΕΛΩΝ"



 Επιστολή,με την οποία εκφράζει την θεσμική και προσωπική του αντίθεση στην αύξηση κατά 13% των δημοτικών τελών,απέστειλε στο Δήμαρχο Γρ.Σταμούλη ο συμπολίτης μας Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος.Ο κ.Μιχάλαρος τονίζει ότι μια τέτοια πρωτοφανής αύξηση είναι αδιανόητη σε περιόδους μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Αναλυτικά,η επιστολή του κ.Μιχάλαρου έχει ως εξής:


«Δυσάρεστη έκπληξη, πρέπει να ομολογήσουμε, προκάλεσε η απόφασή σας να προχωρήσετε σε μία πρωτοφανή αύξηση των δημοτικών τελών, τη μεγαλύτερη για τα δεδομένα του Δήμου Μεγάρων, σε ποσοστό που φτάνει το 13% για το έτος 2015.
Κύριε Δήμαρχε, θεωρούμε ότι η φοροεισπρακτική σας απόφαση, με την δικαιολογία ότι ο Δήμος είναι σε αδιέξοδη κατάσταση, χωρίς, μάλιστα, να γίνει κάποια διαβούλευση επί του θέματος, είναι άκαιρη δεδομένης της δυσκολότερης οικονομικής συγκυρίας των τελευταίων ετών, κατά την οποία νοικοκυριά και επιχειρήσεις μαστίζονται από την κρίση και παλεύουν να επιβιώσουν.
Είναι αδιανόητη η προσφυγή σας σε επιπλέον φορολόγηση των δημοτών για να πραγματοποιηθούν από μέρους της Δημοτικής Αρχής τα αυτονόητα, δηλαδή η διευκόλυνσή τους στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας και, κυρίως, η καθαριότητα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεργασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου