Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ



                           Ο Γρ.Σταμούλης για το θέμα της Φιλαρμονικής


Ο Δήμαρχος Μεγάρων Γρ.Σταμούλης με ανακοίνωση του τοποθετείται στις κατηγορίες που του αποδίδονται περί διάλυσης της Φιλαρμονικής.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Φιλαρμονική του Δήμου δεν πρόκειται να κλείσει, ούτε βέβαια και να διαλυθεί. Το θέμα δημιουργήθηκε επειδή κάποιοι προτιμούν, μάλλον, να τους κοροϊδεύουν.
Οι ίδιοι λένε, πως 8 χρόνια τους κοροϊδεύανε και δεν τους πλήρωναν και αντέδρασαν, όταν τους μίλησα με ειλικρίνεια. Δηλαδή, την περίοδο αυτή, που ο Δήμος έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα δεν μπορεί να τους πληρώνει. Αργότερα, όταν φτιάξουν τα οικονομικά θα παίρνουν χρήματα. Όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες για να βγει ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΘΈΣΗ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΎΣΑΝ ΔΗΛΑΔΉ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΕΝΤΆΞΕΙ ΘΑ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΏΝΩ, ΌΠΩΣ ΚΆΝΑΝΕ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ; ΕΓΏ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ, ΠΡΟΤΙΜΏ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ. Εξάλλου υπάρχουν οι νέοι και αρκετοί μεγάλοι, που αγαπούν την Φιλαρμονική και τον Δήμο μας και δεν πρόκειται να παρασυρθούν από τους λίγους, που ενώ στην ουσία δεν παίρνουν χρήματα (αφού τους τα χρωστάνε), δεν δέχονται τις καθαρές και ειλικρινείς εξηγήσεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου