Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

12ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ "ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ"

 Ένας αγώνας που ξεκίνησε από την αγάπη και το μεράκι μερικών ρομαντικών εραστών του κλασικού αθλητισμού,αγκαλιάστηκε από την κοινωνία των Μεγάρων και αναδείχθηκε σε θεσμό,ο 12ος ημιμαραθώνιος "στα χνάρια του Παυσανία",ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στους εκατοντάδες αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

 Ο αγώνας έχει ως αφετηρία τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας και τερματισμό το Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων.Παράλληλα,μαζί με τον κύριο αγώνα,έχει προγραμματιστεί σκυταλοδρομία 2x10.500μ. μέσα στην Ελευσίνα,ενώ στα Μέγαρα θα γίνει ο αγώνας δυναμικού βάδην από την παραλία της Βαρέας μέχρι το στάδιο.Στο στάδιο θα διεξαχθεί αγώνας 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών και 2.000μ. για μαθητές Γυμνασίων.Συμμετοχή για τον ημιμαραθώνιο έχουν δηλώσει περίπου 500 δρομείς από συλλόγους όλης της Ελλάδας(δικαίωμα συμμετοχής άνευ συναγωνισμού έχουν και πολλοί ανεξάρτητοι) στιε κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων.
 Το ενδιαφέρον για τον ημιμαραθώνιο,που διεξάγεται μέσα στη συγκυρία της τιμητικής για τον τοπικό αθλητισμό εκλογής του Σπ.Καλοζούμη στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ,είναι μεγάλο και θα καλυφθεί από πολλά,πανελλήνια και τοπικά,μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου