Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μεγάλη νίκη-πρόκριση με 1-0 πέτυχε ο Βύζας στον αποψινό του αγώνα με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο,στα πλαίσια του α' γύρου του κυπέλλου Ελλάδας-ΟΠΑΠ.Στον επόμενο γύρο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Θρασύβουλο(επιβλήθηκε της Καλαμάτας στα πέναλτυ)στη Φυλή.
 Αυτή η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία,καθώς προσδίνει στους παίκτες ηθικό και αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος,στο οποίο η ομάδα μας πρέπει να δώσει μεγάλο αγώνα για την επιβίωση στην κατηγορία.Ακόμα,αυτή η νίκη δείχνει την άνοδο-αγωνιστική και τακτική-που έχει επέλθει από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και τον ερχομό του Θ.Γεωργούλη,ενός προπονητή μαχητή και δουλευταρά.

 Το μοναδικό γκολ,που έκρινε το σημερινό αγώνα και την πρόκριση για το Βύζα,το πέτυχε ο Ταμπάκης στο 82' με σουτ.
 Διαιτητής του σημερινού αγώνα ήταν ο Μουρτζάκης(Ηρακλείου),με βοηθούς τους Νικολακάκη(Ηρακλείου)και Μουρτζιάνο(Χανίων).Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΠΙΣΚΟΠΗ-Νικηφόρος,Μαραθινός(35'λ.τ.Σταυρακάκης),Μπαμπουλάκης,Μποτωνάκης,Ψωμάς,Πουλάκης,Σουμπασάκης,Δελήμπασης,Φραντζεσκάκης(84'Τριανταφύλλου),Μουρτζιάνος(73'Αντιασβίλι),Τζέκος.
ΒΥΖΑΣ-Παναγόπουλος,Γρομητσάρης,Κοκόλης(55'Δημητρίου),Κρητικός,Χαρτσιάς,Ταμπάκης(88'Σιώκος),Ζάρκος,Θ.Βλάχος,Αρναρέλης(70'Διαμαντόπουλος),Σπαγής,Ρεκλείτης.
 Στους υπόλοιπους αγώνες της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας-ΟΠΑΠ,σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα(με κεφαλαία η ομάδα που προκρίθηκε):
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-Ηρακλής Θεσσαλονίκης 1-0
ΑΝΑΓ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-Ηρ.Ψαχνών 4-1
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-Παναιτωλικός 3-1
Εθν.Αστέρας-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1-4πεν.(καν.αγων. 1-1)
Τηλυκράτης-ΚΑΒΑΛΑ 3-5πεν.(καν.αγων. 0-0)
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-Δόξα Δράμας 1-0
Αστέρας Μαγούλας-ΟΛ.ΒΟΛΟΥ 1-2
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-Ζάκυνθος 4-0
ΕΘΝ.ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-Αναγ.Επανωμής 2-1
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-Εργοτέλης 6-5πεν.(καν.αγων.1-1)
Κασιόππη-ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-3πεν.(καν.αγων.2-2)
Βατανιακός-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-4πεν.(καν.αγων.0-0)
Καλαμάτα-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3-4πεν.(καν.αγων.1-1)
Δόξα Κρανούλας-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3πεν.(καν.αγων.1-1)
ΑΟ ΧΑΝΙΑ-Φωκικός 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου