Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΤΑΞΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Δ.ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"

 Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 6.00 μμ.,σε ημερίδα που διοργανώνει στο PUZZLE,το πρόγραμμα της ΕΔΕΚΟΔΗΜ και της ΔΗΚΕΔΗΜΕ με την επωνυμία "ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων Δ.Μεγάρων στην αγορά εργασίας".
Το πρόγραμμα της ημερίδας θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Δημάρχου Ι.Μαρινάκη,ενώ μετά θα παρουσιαστούν εισηγήσεις με θέματα:
-Σχεδιασμός δράσεων για την απασχόληση στο Δ.Μεγάρων στο πλαίσιο του έργου ΤΟΠ ΕΚΟ,με ομιλητή το διευθύνοντα σύμβουλο της AQS κ.Ν.Ι.Μιχαλολιάκο,
-Ψυχολογικές και οργανικές επιπτώσεις της έλλειψης απασχόλησης στο άτομο και το περιβάλλον του,με ομιλητή τον ιατρό-παθολόγο και αντιπρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ.Σ.Πιλίλη,
-Οι ανάγκες και οι λύσεις γύρω από την αγροτική οικονομία στην περιοχή μας,με ομιλητή τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεγάρων κ.Αντ.Πέγκο,
-Προτάσεις σχετικά με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή του Δ.Μεγάρων,με ομιλητή το μέλος του δ.σ. και υπεύθυνο προγραμμάτων του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων κ.Άγγ.Μακρυγιάννη.
 Μετά το τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση γύρω από το πρόγραμμα και θα απαντηθούν τυχόν ερωτήσεις από τους ομιλητές.
 Το πρόγραμμα αυτό έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού",το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου