Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ Ο ΒΥΖΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗ

 Με το καθιερωμένο πρωινό ξεμούδιασμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βύζαντα για το αυριανό κρισιμότατο παιχνίδι στη Φυλή απέναντι στο Θρασύβουλο,για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της football league.
Στη διάθεση του νέου προπονητή της ομάδας Θ.Γεωργούλη τέθηκε,για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο,ο Λαμπρόπουλος,γεγονός που δίνει στον έμπειρο τεχνικό μια επιπλέον λύση για την αμυντική διάταξη που προτίθεται να παρουσιάσει στο αυριανό ματς.
 Ο Βύζας,μετά από 5 αγωνιστικές,βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας,με 2 βαθμούς,ισόβαθμος με τον αυριανό του αντίπαλο κι έτσι το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερα κρίσιμο χαρακτήρα,καθώς εάν η ομάδα μας χάσει θα μείνει πολύ πίσω και η υπόθεση-σωτηρία θα δυσκολέψει αρκετά από πολύ νωρίς!Παρόλα αυτά,και μετά την αλλαγή προπονητή,το κλίμα στην ομάδα έχει αλλάξει και οι παίκτες πάνε στο αυριανό ντέρμπυ της Δυτ.Αττικής με σκοπό να τα δώσουν όλα για τη νίκη.
 Μετά το τέλος της προπόνησης,ο Θ.Γεωργούλης ανακοίνωσε την 20αδα του αγώνα,η οποία αποτελείται από τους:Αρναρέλη,Θ.Βλάχο,Βελέτη,Γρομητσάρη,Διαμαντόπουλο,Δημητρίου,Ζάρκο,Ζούμα,Κρητικό,Κοκόλη,Λαμπρόπουλο,Μπιτσάκο,Μανδύλη,Ντιαλό,Παναγόπουλο,Πουρή,Σιώκο,Σπαγή,Ταμπάκη,Χαρτσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου