Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΝ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 Στο δ.σ. της 16ης Οκτωβρίου συζητήθηκε η απαγόρευση στάθμευσης και η εφαρμογή ελεγχόμενης(με παρκόμετρο)στάθμευσης στην κεντρική οδό 28ης Οκρωβρίου.Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ι.Μαρινάκης,έχει ήδη ληφθεί απόφαση επ αυτού από την επιτροπή ποιότητας ζωής και ο Δήμος βρίσκεται στο στάδιο εφαρμογής.Πρόταση του είναι να ελέγχεται η εφαρμογή του μέτρου από τους απολυμένους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜ,οι οποίοι δικαιώθηκαν νομικά και επιστρέφουν στο Δήμο.

 Ο κ.Αγγ.Μακρυγιάννης πρότεινε να εφαρμοστεί κι εδώ το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στο Δ.Πειραιά,δηλαδή αγορά χρόνου παρκαρίσματος μέσω sms από το κινητό,ένα πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται από κονδύλια της Ε.Ε.
 Ο κ.Μπερδελής,αφού επέστησε την προσοχή στους κινδύνους για τους επιβάτες,πρότεινε να εφαρμοστεί η ελεγχόμενη στάθμευση και στη Μινώας και ανάλογα με την πρόοδο της να ξανασυζητηθεί σε νέο δ.σ.
 Από πλευράς του Εμπορικού Συλλόγου(ο οποίος πρότεινε την ελεγχόμενη στάθμευση),ο πρόεδρος του κ.Ι.Δρίτσας ζήτησε να εφαρμοστεί σε όλο το μήκος της 28ης Οκτωβρίου,από την κεντρική πλατεία έως την πλατεία Λυτάρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου