Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε. ΜΕΓΑΡΩΝ-Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ

 Συνέντευξη τύπου στα τοπικά,γραπτά και ηλεκτρονικά,μέσα μαζικής ενημέρωσης παραχώρησε η Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεγάρων-Ν.Περάμου με θέμα την πορεία προς το συνέδριο ενοποίησης του.Η συνέντευξη δόθηκε στα γραφεία της Τ.Ε..

 Την εισήγηση,που αποτύπωνε τις τρέχουσες  πολιτικές εξελίξεις,έκανε το μέλος της γραμματείας της Τ.Ε. Ελ.Δεδούση,η οποία κάλεσε το λαό να σταθεί στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και να παλέψει για την ανατροπή των αντιλαϊκών νεοφιλελεύθερων πολιτικών και της κυβέρνησης που,σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα,τα επιβάλει.Είναι μέτρα που η μόνη λογική που εξυπηρετούν είναι η εξαθλίωση-περαιτέρω-όλων των κοινωνικών στρωμάτων προς όφελος των λίγων,είπε χαρακτηριστικά!
 Στη συνέχεια,ο συντονιστής-γραμματέας της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αντ.Κανελλόπουλος ανέπτυξε την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προς την ενοποίηση του σε ενιαίο κομματικό φορέα(μια πορεία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα,όπως τόνισε).Αυτή η πορεία,που έχει ήδη ξεκινήσει,αρχίζει μέσα από τις ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις,όπου έχουν δικαίωμα όλοι-φίλοι και μέλη-να πάρουν μέρος.Μέσα απ αυτές τις συνελεύσεις θα αναδειχτούν τα τοπικά όργανα,όπως και οιθ αντιπρόσωποι για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη(3-4 Νοεμβρίου).Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα θα καταρτίσει και εγκρίνει τη διακύρηξη του νέου φορέα.Το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα γίνει την Άνοιξη(Απρίλιο)του 2013.
 Ηλαϊκή συνέλευση των Μεγάρων θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Π.Κουρουμπλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου