Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΒΥΖΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE-ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league,ο Βύζας υποδέχεται-σε έναν κρίσιμο αγώνα για το μέλλον του-τον Εθνικό Γαζώρου(ώρα έναρξης 17.30).Μετά από τρεις αγωνιστικές η ομάδα μας έχει μόνο ένα βαθμό στο ενεργητικό της και βρίσκεται(μαζί με το Θρασύβουλο και τη Δόξα Δράμας)στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.Ως εκ τούτου,ο σημερινός αγώνας με τον Εθνικό,έναν από τους πιθανούς ανταγωνιστές στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού,αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.Κοινώς,τέτοια παιχνίδια ο Βύζας πρέπει να τα κερδίζει,αν θέλει να έχει ένα πιο ευοίωνο μέλλον στο πρωτάθλημα!

 Στα συν για τον προπονητή Παν.Τζαναβάρα καταγράφεται η επιστροφή στη δράση του Γκεμίση(ήταν τραυματίας).Στον αντίποδα,Λαμπρόπουλος,Π.Βλάχος και Χαρτσιάς αποκλείστηκαν εκ νέου από την αποστολή,μιας και δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.
 Η 22αδα που ανακοινώθηκε είναι:
Παναγόπουλος,Πουρής,Ταμπάκης,Γρομητσάρης,Σπανός,Δημητρίου,Μπιτσάκος,Ερρίκος,Μανδύλης,Γκεμίσης,Βελέτης,Ρεκλείτης,Σιώκος,Κοκόλης,Ζούμας,Αρναρέλης,Διαμαντόπουλος,Θ.Βλάχος,Καρβούνης,Κρητικός,Ζάρκος.
 Εντύπωση,πάντως,και ερωτηματικά προκαλεί ο συνεχής αποκλεισμός από την ομάδα του ταλαντούχου Σταμέλου,ενός νεαρού και πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή με συμμετοχή και καλή παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα.Αξίζει να σημειωθεί,ότι ο Σταμέλος είναι ο μοναδικός μεγαρίτης ποδοσφαιριστής της ομάδας!!!
 Διαιτητής του σημερινού αγώνα,που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων και αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο, θα είναι ο Μπλούνας(Φθιώτιδας),με βοηθούς τους Κυριακόπουλο και Αθανασόπουλο(Μεσσηνίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου