Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΣΕΛΕΠΗ Ο ΒΥΖΑΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

 Με το καθιερωμένο ξεμούδιασμα τελείωσε η προετοιμασία του Βύζαντα για τον κρισιμότατο αυριανό αγώνα στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή,στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league.
Η ομάδα μας,μετά από τέσσερις αγωνιστικές,έχει την πενιχρή συγκομιδή των δύο μόλις βαθμών και,μαζί με την πατρινή ομάδα(η οποία έχει το ίδιο κακό ξεκίνημα με την ομάδα μας)μοιράζεται την προτελευταία θέση στο βαθμολογικό πίνακα.Ως εκ τούτου,το αυριανό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων αποκτά μεγάλη σημασία για το μέλλον των αντιπάλων.
 Ο Παν.Τζαναβάρας δεν θα έχει,για άλλη μια αγωνιστική,τους Λαμπρόπουλο,Χαρτσιά και Π.Βλάχο,οι οποίοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τους τραυματισμούς τους.Ακόμα,εκτός 20αδας έμεινε και ο Ζούμας,για λόγους τακτικής. Αντίθετα,ετοιμοπόλεμος δήλωσε ο Τσελέπης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.Για ακόμα μια αγωνιστική αγνοήθηκε ο Σταμέλος και έμεινε εκτός(μήπως υπάρχει κάποια...εμμονή από τον κόουτς προς τον νεαρό?)!Η αποστολή για το παιχνίδι της Πάτρας είναι:Παναγόπουλος,Πουρής,Αρναρέλης,Σιώκος,Γρομητσάρης,Μανδύλης,Ταμπάκης,Διαμαντόπουλος,Δημητρίου,Μπιτσάκος,Ερρίκος,Βελέτης,Ρεκλείτης,Σπαγής,Κοκόλης,Θ.Βλάχος,Κρητικός,Ντιαλό,Ζάρκος,Τσελέπης.
 Διαιτητής του αυριανού κρίσιμου αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγυιάς στις 16.30,είναι ο Μπαλατσούκας(Ηπείρου),με βοηθούς τους Γεωργάρα(Άρτας)και Στόικο(Κέρκυρας).    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου