Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΛΟΣ Ο ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑ!

 Η διοίκηση του Βύζαντα ανακοίνωσε πριν λίγο την κοινή συνεναίση λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παν.Τζαναβάρα.
Τα άσχημα αποτελέσματα(3 ήττες,2 ισοπαλίες) αλλά και οι μέτριες έως τώρα εμφανίσεις είχαν φέρει,αν μη τι άλλο,προβληματισμό στους κόλπους της διοίκησης και είχαν σκορπίσει την απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών της μεγαρίτικης ομάδας.Γι αυτό και,μετά από συζήτηση με τον κόουτς,κρίθηκε σκόπιμο να λήξει εδώ η μέχρι τώρα συνεργασία των δύο πλευρών. Όπως έχει γραφτεί σε άλλες ιστοσελίδες ο Τζαναβάρας ήδη συμφώνησε να συνεχίσει στη Δόξα Δράμας,κάτι που σημαίνει-κατ εμάς-ότι είχε στην άκρη του μυαλού του την αποχώρηση,γι αυτό καλώς έπραξε η διοίκηση και έλυσε τη συνεργασία της με τον κόουτς(απ τη στιγμή που δεν σκέφτεται πως θα βελτιώσει την εικόνα της ομάδας,αλλά...τον επόμενο σταθμό της καριέρας του)!
 Ήδη η διοικούντες έχουν εστιάσει στον επόμενο προπονητή και,όπως μαθαίνουμε,έχουν κλείσει ραντεβού με νεαρό ταλαντούχο κόουτς,ο οποίος έχει περάσει κατά το παρελθόν τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής από το Βύζα.Αναμένεται η κατάληξη του ραντεβού και οι ανακοινώσεις-αν όλα πάνε καλά!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου