Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Α.

 Μ ε επείγουσα ερώτησή της στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ,η Ε.Ε.Α. ζητεί να μάθει τι πρέπει να πράξει με τις 10 ομάδες της superleague και της football league,οι οποίες δεν έχουν καταθέσει ή δεν έχουν ανανεώσει τις εγγυητικές τους επιστολές προς τη διοργανώτρια για την αγωνιστική περίοδο 2012-13.Μέσα στον κατάλογο των ομάδων βρίσκεται και ο Βύζας Μεγάρων.
Οι υπόλοιπες ομάδες είναι:Αναγ.Γιαννιτσών,Άρης,Εργοτέλης,Θρασύβουλος,Ολ.Βόλου,ΟΦΗ,Παναθηναϊκός,Πιερικός και Πανιώνιος.
 Η Ε.Ε.Α. έχει προγραμματίσει συνεδρίαση για την ερχόμενη Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και αναμένει την απάντηση της ΕΠΟ για το θέμα,ώστε να πράξει αναλόγως.Εξυπακούεται ότι ο κίνδυνος τιμωρίας για τους συλλόγους είναι μεγάλος, εάν δεν έχουν τακτοποιήσει αυτή τους την υποχρέωση.Προβλέπονται καταρχήν πρόστιμα,ενώ σε μεταγενέστερο στάδιο προβλέπεται και αφαίρεση βαθμών,ως και...υποβιβασμός!
 Πάντως,προκαλεί ερωτηματικά η στάση της διοίκησης του Βύζα γιατί,εκτός της εγγυητικής-και όπως προκύπτει από παλαιότερη ανακοίνωση της Ε.Ε.Α.-δεν έχει προχωρήσει ούτε στην μεταβίβαση μετοχών,αλλά ούτε και στην ανάδειξη νέας διοίκησης,με αποτέλεσμα να φαίνεται ακόμα ως μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας ο κ.Τραγκουμανίδης κι όχι ο κ. Κοσσυβάκης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου